Pagodetent huren

De pagodetent is onmisbaar als u uw gelegenheid een feestelijke uitstraling wilt geven. Door zijn hoge puntdak is het een echte sfeermaker en voor elk feest of evenement te gebruiken. De pagodetenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat elke afmeting te realiseren is.

Het kader van de pagodetent is gemaakt van een hoogwaardig aluminium, de zeilen uit een robuust pvc doek. Het kedersysteem zorgt niet alleen voor extra stevigheid, maar zorgt ook voor een naadloze aansluiting van de zijwanden, doordat deze in de gleuven schuiven. Hierdoor zijn de tenten volledig water -en winddicht.

Het kader van de tent wordt vanop de grond opgebouwd, voorzie dus wat extra ruimte rondom voor de opbouw. De nodige zijpanelen worden eveneens voorzien; vol (volledig dicht), vol met deuropening (rits in het midden van het zeil) en met gotische ramen (boogramen). De zijpanelen worden in de gleuven geschoven, wat maakt dat deze als "gordijn" kunnen opengeschoven worden.

De tent wordt verankerd met piketten in onverharde ondergrond en met gewichten op verharde ondergrond. Afhankelijk van de locatie en de bevestigingsmogelijkheden op de locatie kan het nodig zijn om extra gewichten (400kg) te voorzien. Wij kunnen u hierover adviseren.

Beschikbare modellen

Witte pagodetenten zijn beschikbaar in 5x5m en 6x6m; deze tenten kunnen met een zelfde afmeting gekoppeld en verbonden worden met een gootsysteem.
Mag het iets specialer? Dan stellen wij onze zwarte pagodetenten voor! (Enkel beschikbaar in de afmeting 5x5m)

Verhuurprijzen 2017

  Pagodetent 5x5m
   wit of zwart
 € 240,00    Pagodetent 6x6m          € 280,00
  Pagodetent 5x10m
   wit of zwart
 € 390,00  Pagodetent 6x12m  € 460,00
  Pagodetent 5x15m
   wit of zwart
 € 580,00  Pagodetent 6x18m  € 640,00
  Pagodetent 5x20m

 € 700,00  Pagodetent 6x24m  € 800,00

 

Pagodetent kopen

U bent op zoek naar een partytent met iets meer uitstraling en cachet? U kan de pagodetenten die wij verhuren eveneens bij ons aankopen. Deze tenten van professionele kwaliteit zijn vervaardigd uit duurzame materialen en kunnen makkelijk door 2 personen worden opgezet. Bovendien is de tent heel compact, eenvoudig op te bergen en transporteren.
De pagodetenten worden geleverd met alle nodige accessoires en zijpanelen. Contacteer ons voor de gedetailleerde infofiche en prijzen!