Een feestje of event gepland, maar te weinig ruimte binnenshuis? Xtrent heeft voor elke gelegenheid de juiste tent! Of het nu gaat om een overkapping van uw terras of een grote tent in uw tuin, Xtrent biedt tenten aan gaande van 9m² tot 250m².

Jaren geleden zijn we gestart met de starshade piramidetent en enkele vouwtenten. Ondertussen hebben wij ons assortiment al enkele malen vernieuwd en uitgebreid.
Bovendien zijn we steeds op zoek naar nieuwe modellen en uitvoeringen; zo hebben wij enkele jaren geleden de zwarte pagodetenten aan ons gamma toegevoegd en bieden wij binnenkort, exclusief, een pagodetent zeshoek aan!

Op -en afbouw inbegrepen
Alle tenten worden steeds enkel door onze diensten op -en afgebouwd, u hoeft geen hulp te voorzien!
Heeft uw gelegenheid plaats in het weekend, dan wordt de opbouw voorzien op donderdag of vrijdag en de afbouw na uw gelegenheid (dit is één verhuurperiode). Zo heeft u zelf voldoende tijd voor het inrichten van de tent.

Opties tenten
Onder elke tent kunnen wij een gepaste houten vloer voorzien.
Onze houten vloeren zijn van eigen fabrikaat en worden met de grootste zorg onderhouden en gestockeerd. Stockage gebeurt binnen in ons magazijn, hiermee vermijden wij schimmels en verrotting.
De vloerpanelen zijn bevestige op onderlatten, waardoor ze niet rechtstreeks de ondergrond raken. door het inkliksysteem sluiten de panelen mooi aan.

Wenst u uw tent extra feestelijk aan te kleden; dan kunnen wij deze van tapijt voorzien. Tapijt is standaard beschikbaar in rood of zwart, andere kleuren zijn op aanvraag. Tapijt is steeds voor eenmalig gebruik en wordt niet terug meegenomen.

Elke tent kunnen wij voorzien van een halogeenspot of LED spot.

Welke tent te kiezen?
Reken op minstens 0,5m² bij een staande en minstens 1m² bij een zittende gelegenheid.
Daarnaast dient u ook nog ruimte te voorzien voor: receptie, buffet/bar, dansgelegenheid, muziekbandje, ...
Twijfelt u welke tent het beste bij uw gelegenheid past; aarzel niet om ons advies te vragen, wij helpen u graag verder!