Conceptcatering op maat

Genieten zonder zorgen? Wij helpen u graag bij de catering en bediening van al uw feesten, groot of klein. Wij verzorgen uw receptie, walking dinner, barbecue, communie, babyborrel, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsfeest, ...

Laat u de organisatie aan Xtrent over, dan kan u samen met uw gasten genieten van het feest. Wij zorgen er namelijk voor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Samen bekijken we uw wensen en stellen het menu op, volgens uw budget.
Dankzij onze jarenlange ervaring kan u rekenen op onze professionele begeleiding en advies bij de organisatie van uw feest.

Expertise, knowhow en zin voor detail

Een feest of event laat zich niet organiseren als een alledaags etentje. Graag denken we met je mee over de inrichting, aankleding van je feestlocatie, verlichting, muziek, catering, ... Noem ons gerust jouw personal party planner, met als extra troef dat wij zelf over alle materialen beschikken, de op -en afbouw verzorgen en persoonlijk aanwezig zijn op uw gelegenheid. Wij staan dus persoonlijk garant voor een vlotte voorbereiding en opvolging, dat is zorgeloos genieten!